Ha Ön olyan élethelyzetbe kerül, hogy időszerű az önálló otthon megszerzése, érdemes alaposan átgondolni a dolgot. Számba kell venni a lehetőségeket, hogy kiválaszthassa a megfelelő megoldást. Ehhez igyekszünk itt támpontokat adni a gyermekes családoknak.

Tovább olvasom

A tudás megszerzése nem olcsó mulatság, főleg, ha mondjuk tandíjat, albérletet is kell fizetni. Nagy segítség a hallgatók számára a diákhitel. Akinek nincs rá szüksége, annak is érdemes átgondolni ezt a lehetőséget, ugyanis komoly összegekhez lehet jutni kedvező feltételekkel, ami az önálló életkezdésben is jól jöhet.

Tovább olvasom

Új tanév, új kiadások. De nem lehet rossz anyagi körülményekre hivatkozva feladni a továbbtanulási szándékot ma Magyarországon. Az állam kedvezményes hitelekkel segíti a tudás megszerzését. Idén júniustól már a szakképzésben és a felnőttoktatásban is van erre lehetőség.

Tovább olvasom

Óriási az érdeklődés az október 1-től ismét elérhető szabad felhasználású, teljesen kamatmentes Diákhitel Plusz iránt - adta hírül a Diákhitel Központ. Idén májustól mintegy 40 ezer hallgatót segített ez a konstrukció.

Tovább olvasom
Elejére