ERSTE BANK HUNGARY Zártkörűen Működő Részvénytársaság - Piaci kamatozású Minősített Fogyasztóbarát l...
ERSTE BANK HUNGARY Zártkörűen Működő Részvénytársaság

ERSTE BANK HUNGARY Zártkörűen Működő Részvénytársaság


ERSTE Bank

Piaci kamatozású Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel 15 éves fix kamattal, Standard kategória


Hitel alap adatai

Minimum futamidő: 180 hónap
Maximum futamidő: 180 hónap
Minimum hitelösszeg: 2.000.000 Ft
Maximum hitelösszeg: 100.000.000 Ft
THM: (kereskedelmi kommunikációban szereplő) 6,04 %
Kamat: 5,73 %
Kamat típusa:

Felhasználás célja

Új és használt lakás vásárlás, építés, lakáscélú hitel kiváltás

Konstrukció:

Minősített, fogyasztóbarát, lakáscélú piaci feltételű

THM

THM: Teljes hiteldíj mutató. Kamat; folyósítási jutalék (0,15%, max. 100.000 Ft) értékbecslés díja ( 0 Ft, a Bank a hitel folyósítását követően visszatéríti az értékbecslés végzésekor az értékbecslőnek számla ellenében kifizetett díjat); havi számlavezetési díj (230 Ft) a Bank a THM számítása során egy feltételezett számla használatának költségét számolja fel, mely az adott hiteltermékhez feltétlenül szükséges minimális feltételeket biztosítja. A Bank ennek alapján egy átlagos számlahasználati költséget állapít meg, mint a számlavezetés használatának költsége; ingatlan- nyilvántartási elj. díja, változással érintett ingatlanonként (12.600 Ft)

Nem THM költségek

közjegyzői okirat díja, mert mértéke változó; vagyonbiztosítás díja, mivel a hitelező számára annak mértéke nem ismert; opcionális hitelfedezeti életbiztosítás díja, mivel a hitelező számára annak mértéke nem ismert

Kezdeti költségek, díjak

folyósítási jutalék: a folyósított összeg legfeljebb 0,15%- a, de maximum 100 000 Ft. A folyósítási jutalék és az átutalási díj együtt nem lehet több, mint a folyósított összeg 0,75%, max. 150.000 F. A Bank akció keretében nem számítja fel.

Kamat megjegyzés

Erste Standard Kategória vonatkozásában az ügyfél nem jogosult kamatkedvezményre.

Folyósítás, törlesztés jellemzői

annuitásos; törlesztés minden hó 15- e

Kedvezmény leírása

A Bank az akciós időszakban befogadott, és a lenti feltételeknek megfelelő hitelügyletek esetében nem számít fel folyósítási jutalékot. + 1 db, a fedezeti ingatlan első szakértésekor felmerülő ingatlanszakértői díj ügyfél által megfizetett összegével megegyező mértékű visszatérítés, 1 db kölcsönszerződés közokiratba foglaláskor felmerült közjegyzői díj maximum 50e Ft-ig terjedő visszatérítése, hitelügyletenként 2 db tulajdoni lap másolat, illetve 1 db térképmásolat TAKARNET rendszerből történő lekérdezésének díját a Bank 0 Ft-ban állapítja meg.

Nem pénzügyi teljesítéses módosítás

30.000 Ft/alkalom

Teljes előtörlesztés díja

0 Ft, amennyiben Lakástakarék-pénztári megtakarításból, a hozzá kapcsolódó állami támogatásból és az azokra jóváírt kamatból történik az elő- vagy végtörlesztés annak lejáratakor, ettől eltérő forrásból történő elő- vagy végtörlesztés esetén 1%.
Elejére