Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság - K&H üzleti feltételű lakáshitel
Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság


Kereskedelmi és Hitelbank

K&H üzleti feltételű lakáshitel


Hitel alap adatai

Minimum futamidő: 180 hónap
Maximum futamidő: 180 hónap
Minimum hitelösszeg: 2.000.000 Ft
Maximum hitelösszeg: 100.000.000 Ft
THM: (kereskedelmi kommunikációban szereplő) 7,00 %
Minimum kamat: 4,79 %
Maximum kamat: 6,69 %
Kamat típusa: futamidő alatt nem változhat

Felhasználás célja

nem elszámolásban érintett lakáscélú hitel kiváltására

Konstrukció:

Lakáscélú piaci feltételű

THM

THM: Teljes hiteldíj mutató. THM számításának feltételei részletesen a vonatkozó Hirdetményhez kapcsolódó 6a.sz. Függelékben. A kereskedelmi kommunikációban szereplő THM értéke: 5,1% - 7,0%, vagyonbiztosítással kell rendelkezni

Nem THM költségek

Közjegyzői okirat díja, hitelfedezeti életbiztosítás díja ( utóbbi, ha van).

Kezdeti költségek, díjak

szerződéskötési díj (a hitelösszeg 1%- a, maximum 200.000 Ft)

Kamat megjegyzés

A 15 éves futamidejű, futamidő végéig fix kamatozású hitel esetén a kölcsön ügyleti kamata a kölcsön futamidejének végéig fix kamatozású. A kamat a kamatperióduson belül változatlan, kivéve kamatkedvezmény megvonás/nyújtás esetén.

Folyósítás, törlesztés jellemzői

Annuitásos törlesztés. Kamat és tőke törlesztés forintban, havonta egy összegben az ügyfél által választott napon történik.

Kedvezmény leírása

Az akció keretében visszatérítjük a közjegyzői okirat díját max 60 000,-Ft-ig, K&H kényelmi plusz számlacsomag vagy K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag esetén, és a szerződéskötéstől számított 5 évig megtartja. Az induló díjas konstrukciónkban a következő további akciós kedvezményeket nyújtjuk: • elengedjük a teljes szerződéskötési díjat, amennyiben Ön újonnan nyit, vagy rendelkezik már K&H okos plusz számlacsomagok egyikével vagy K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomaggal, és a szerződéskötéstől számított 5 évig megtartja. • elengedjük a szerződéskötési díj 50%-át minden egyéb esetben. • visszatérítjük az értékbecslés díját egy ingatlanra vonatkozóan az első alkalommal • átvállaljuk a tulajdoni lap és amennyiben szükséges, a térképmásolat díját (ha az a TakarNet rendszerből lehívható, 1 ingatlanra vonatkozóan és maximum 2 tulajdoni lap és 1 térképmásolat esetén).Részletek a Hirdetményben.

Nem pénzügyi teljesítéses módosítás

Pénzügyi teljesítéstől függetlenül a szerződésmódosítási kérelem díja 5000Ft, a szerződésmódosítás díja 10000Ft.Az elő/végtörlesztés nem minősül szerződésmódosításnak. Részleteket lásd a Bank honlapján elérhető hirdetményekben.

Teljes előtörlesztés díja

Végtörlesztési díj alapvetően 1%, más pénzügyi intézmány által történő refinanszírozás esetén a Hirdetmény 3. sz. függelékében meghatározott %-os mérték + 50.000Ft, de együttesen legfeljebb 1,5%. Részletesen lásd a Bank honlapján elérhető mindenkori hirdetményekben.
Elejére