Ház körüli felújításra is jó választás a lakástakarék

Lakástakarékpénztár #OTP Lakástakarék #felújítás #lakástakarék

lakastakarek_hazkoruli_felujitas.jpg

A családi háznak tagadhatatlan előnyei vannak, amelyeket talán leginkább nyáron élvezhetünk ki. Hiszen ki ne szeretne a saját udvarában, kertjében minőségi időt eltölteni, főzni, játszani a gyerekekkel, unokákkal. A ház körüli rend megtartása, a fejlesztések, illetve felújítások azonban mind kiadásokkal járnak, amik a pár tízezres összegtől kezdve a csillagos égig emelkedhetnek. 

Kevesen tudják, hogy egy nyári konyha felépítése, felújítása is megoldható akár a lakástakarék segítségével, állami támogatással. A kert és / vagy udvar karbantartását érdemes legalább ugyanolyan gyakran elvégezni, mint magának a lakóépületnek a felújítását. Így nem nőnek fejünkre a gondok, problémák. 

Egy - egy komolyabb átalakítás vagy felújítás költségétől sokan elsőre megijednek, pedig ha tudnák, hogy a lakástakarék segítségével akár a kerítés, a terasz vagy akár a csapadékelvezető árok is megoldható, könnyen tervezhetővé válnának ezek a fejlesztések.

Hasonlóan a lakás - és házfelújításhoz, ezeknél a beruházásoknál is igazolni kell számlával az elköltött összeget. Egy nagyobb mértékű ház körüli felújítás már megoldható egy havi 20 ezer forintos befizetéssel, 4 éves konstrukcióban, jelentős mértékű állami támogatással. 

Forrás: https://www.tozsdeforum.hu/szemelyes-penzugyek/megtakaritas/meg-egy-dolog-amire-jo-a-lakastakarek-93355.html
Elejére