Korszerű otthon a Lakástakarék segítségével

Lakástakarékpénztár #technológia #okos lakás

okosotthon_lakastakarekkal.jpg

Egy friss felmérés szerint az otthoni okosmegoldások még nem terjedtek el széles körben, de egyre többen szeretnének ilyen beredenzéseket a lakásokban.

Az ilyen új technolóigák beszerzésének költségehatékony módja lehet a lakástakarék, mivel az állami támogatással kiegészítve megspórolt összeg a legtöbb "okosmegoldás" beépítésére felhasználható. 

Az elmúlt években a technológia egyre inkább beszivárgott a hétköznapjainkban, telefonok, laptopok, okosórák. De az irodai környezet mellett manapság már az otthonunkban sem kell nélkülözni ezeket a dolgokat. Hűtő - és fűtőrendszer automatizálás, okosvilágítások és riasztrórendszerek használatára egyre több lehetőségünk nyílik. Ráadásul ezeknek az új technológiáknak egyrészével pénzt is sprórolhatunk, nem véletlen, hogy a most épülő lakások nagy részében is már megtalálhatóak ezek az innovatív megoldások. 

A hazai emberek közel harmada rendelkezik okostévé vagy okosaudiórendszerrel, de hasonló, lakáscélú okosmegoldásokkal jóval kevesebben bírnak. A lakás korszerűsítésekor azonban már egyre többeknek fontos szempon az is, hogy a 21. századnak megfelelőek legyenek ezek a berendezések is. A legnépszerűbb ilyen talán nem meglepő módon a programozható hűtő - és fűtő rendszer, aminek a kényelméről talán nem is kell beszélni, hiszen ki ne szeretne megérkezni egy előre lehűtőtt lakásba a munkanap végén. Hasonlóan népszerű a programozható kapú és ajtó, a képzeletbeli dobogó harmadik helyére pedig az automata, programozható világítás került, ami talán a három terület közül az egyik legkönnyebben és legolcsóbban megvalósítható.

Tehát nem elfeljeteni, a lakástakarék felhasználható akár ilyen redszerek beépítésére is, amivel hosszú távon nem csak egy kényelmesebb, de akár gazdaságosabb lakásban élhetünk. 

Forrás: https://startuponline.hu/
Elejére