MKB Bank Nyrt. - MKB Babaváró Kölcsön
MKB Bank Nyrt.

MKB Bank Nyrt.


MKB Bank

MKB Babaváró Kölcsön


Hitel alap adatai

Minimum futamidő: 60 hónap
Maximum futamidő: 240 hónap
Minimum hitelösszeg: 1.000.000 Ft
Maximum hitelösszeg: 10.000.000 Ft
Minimum kamat: 0,00 %
Maximum kamat: 4,21 %
Kamat típusa: 5 évente

THM

THM: Teljes hiteldíj mutató. THMmin: 0,4%. Az állami kamattám. a teljes futamidő alatt fennáll, a kölcsön összege 10M Ft, a kölcsön futamideje 23 év (a 3 év szüneteltetés figyelembevételével), az ügyfél által fizetendő kez.vál. díj mértéke évi 0,5%. Az ügyleti kamat típusa 5 éves kamatperiódusokban rögzített változó, amelyet kamattám. formájában az Állam nevében a Kincstár folyósít a Bank részére, így annak az ügyfél által fizetendő mértéke 0%. THMmax: 6,1%. Az állami kamattám. a 60. hónap lejártával megszűnik, és az addig igénybevett állami kamattámogatás összegét vissza kell fizetni, a kölcsön összege 10M Ft, a kölcsön futamideje 20 év, az ügyfél által fizetendő kez.vál. díj mértéke évi 0,5%. Az ügyleti kamat típusa 5 éves kamatperiódusokban rögzített változó, amelyet kamattám. formájában az Állam nevében a Kincstár folyósít a hitelintézet részére, így annak az ügyfél által fizetendő mértéke a 60. hónapig 0%, az állami kamattám. megszűnésével a 61. hónaptól az ügyfél által fizetendő mértéke 7,21%.

Nem THM költségek

Adminisztrációs díj 5 000 Ft

Kezdeti költségek, díjak

-

Kamat megjegyzés

Kamatperiódus hossza: 5 év

Folyósítás, törlesztés jellemzői

A kölcsön folyósítása és törlesztése forintban történik. A kölcsön törlesztése havonta, egyenletes tőketörlesztéssel történik, kivéve a kamattámogatás megszűnése esetén, amikor egyenletes törlesztéssel (annuitásos törlesztéssel) folytatódik a törlesztés.

Nem pénzügyi teljesítéses módosítás

30 000 Ft

Teljes előtörlesztés díja

Az előtörlesztés díjmentes. Amennyiben a támogatott személyek támogatásra jogosító gyermek hiányában a kamattámogatással érintett kölcsönt a folyósítástól számított 5 éven belül legalább 50%-os mértékben előtörlesztik, a támogatott személyeknek az előtörlesztett összegre vonatkozó kamattámogatást egy összegben, a Bankon keresztül vissza kell fizetniük az államnak. Ha a kölcsön folyósításától számított 5 éven belül a támogatott személyeknek mégis gyermeke születik, illetve a magzat betölti a várandósság 12. hetét vagy 2019. június 30-a után született gyermeket fogadnak örökbe, és ennek tényét a gyermek születését, vagy a várandósság 12. hetének betöltését, vagy az örökbefogadást engedélyező határozat véglegessé válását követő 60 napon belül igazolják a Magyar Államkincstár felé, az Állam egy összegben megtéríti részükre a visszafizetett kamattámogatást.
Elejére