UniCredit Bank Hungary Zrt. - UniCredit lakáscélú jelzáloghitel Stabil Kamat hitel lakáscélra
UniCredit Bank Hungary Zrt.

UniCredit Bank Hungary Zrt.


UniCredit Bank

UniCredit lakáscélú jelzáloghitel Stabil Kamat hitel lakáscélra


Hitel alap adatai

Minimum futamidő: 60 hónap
Maximum futamidő: 240 hónap
Minimum hitelösszeg: 1.000.000 Ft
Maximum hitelösszeg: 60.000.000 Ft
THM: (kereskedelmi kommunikációban szereplő) 5,61 %
Minimum kamat: 3,76 %
Maximum kamat: 5,37 %
Kamat típusa: futamidő alatt nem változhat

Felhasználás célja

új és használt lakás vásárlás, telekvásárlás, építés, korszerűsítés, felújítás

Konstrukció:

Lakáscélú piaci feltételű

THM

THM: Teljes hiteldíj mutató. Kölcsön- bankszámla havi zárlati díj 0 Ft Hitelbiztosítéki érték megállapításának díja 36 500 Ft/ingatlan. A bank egy ingatlan vonatkozásában a hitelbiztosítéki érték megállapítási díját a hitel folyósítását követően visszatéríti. A hitel fedezetenként felajánlott ingatlanra történő jelzálogjogbejegyzés díja 12 600 Ft/bejegyzés A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában.

Nem THM költségek

Közjegyzői okirat becsült díja (5 millió Ft hitelösszegre) 47 204 Ft. Amennyiben a hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a bank számára nem ismert, akkor azt a THM nem foglalja magába.

Kezdeti költségek, díjak

nincs

Kamat megjegyzés

A termék minimum 60, maximum 240 hó (lépésköz 12 hó) futamidővel igényelhető. A kamat teljes futamidőre rögzített.

Folyósítás, törlesztés jellemzői

A Bank a kölcsönt a hitel céljától függően egyösszegben vagy szakaszosan folyósítja. Törlesztési nap választható. A hitel visszafizetése annuitásos, az ügyfél a hitel devizanemében havonta egyenlő összeget fizet. Az annuitásos törlesztőrészlet kamatot és tőkét is tartalmaz, azonban a havonta fizetendő részletben eltérő a kamat és a tőke aránya. A törlesztőrészleten belül a futamidő elején magasabb a kamat, később pedig a tőke aránya.

Kedvezmény leírása

5 - 10 éves Stabil Kamat hitelnél: Aktív-kedvezmény: a hitel teljes futamidejére 0,5% kamatkedvezmény a normál kamatból. Prémium aktív-kedvezmény: a hitel teljes futamidejére 1,00% kamatkedvezmény a normál kamatból. Top prémium aktív-kedvezmény: a hitel teljes futamidejére 1,30% kamatkedvezmény a normál kamatból. 11 - 20 éves Stabil Kamat hitelnél: Aktív-kedvezmény: a hitel teljes futamidejére 0,5% kamatkedvezmény a normál kamatból. Prémium aktív-kedvezmény: a hitel teljes futamidejére 0,70% kamatkedvezmény a normál kamatból. Top prémium aktív-kedvezmény: a hitel teljes futamidejére 0,85% kamatkedvezmény a normál kamatból.

Nem pénzügyi teljesítéses módosítás

Szerződésmódosítási díj 30 000 Ft Fedezetcsere/kivonás díja 38 000 Ft + hitelbiztosítéki érték megállapítás díja.

Teljes előtörlesztés díja

Jelzálog-hitelintézet által nem refinanszírozott szerződések esetén Jelzálog-hitelintézet által refinanszírozott* szerződések esetén, amennyiben az előtörlesztés a kamatperiódus fordulókor történik (kamatperiódusonként változó kamatozású szerződéseknél) az előtörlesztett összeg 1,5%-a Jelzálog-hitelintézet által refinanszírozott* szerződések esetén, amennyiben a jelzáloghitel kamata rögzített vagy a jelzáloghitel változó kamatozású és az előtörlesztésre nem kamatperiódus fordulókor kerül sor, az előtörlesztett összeg 2%-a.
Elejére