UniCredit Bank Hungary Zrt. - UniCredit lakáscélú jelzáloghitel piaci kamatozással 10 éves kamatperi...
UniCredit Bank Hungary Zrt.

UniCredit Bank Hungary Zrt.


UniCredit Bank

UniCredit lakáscélú jelzáloghitel piaci kamatozással 10 éves kamatperiódussal


Hitel alap adatai

Minimum futamidő: 48 hónap
Maximum futamidő: 360 hónap
Minimum hitelösszeg: 1.000.000 Ft
Maximum hitelösszeg: 60.000.000 Ft
THM: (kereskedelmi kommunikációban szereplő) 5,16 %
Minimum kamat: 3,60 %
Maximum kamat: 4,90 %
Kamat típusa: 10 évente

Felhasználás célja

új és használt lakás vásárlás, telekvásárlás, építés, korszerűsítés

Konstrukció:

Lakáscélú piaci feltételű

THM

THM: Teljes hiteldíj mutató. Kölcsön- bankszámla havi zárlati díj 0,- Ft Fedezeti számla eseti átutalás díja 0.35% minimum 450 Ft (bankon belüli utalás esetén 0.325% maximum 4.000 Ft); Hitelbiztosítéki érték megállapításának díja 36 500 Ft/ingatlan. A bank akciós jelleggel a 2021.06.30- ig történő hitelkérelem befogadás esetén egy ingatlan vonatkozásában a hitelbiztosítéki érték megállapítási díját a hitel folyósítását követően visszatéríti. Műszaki felülvizsgálat díj 18 250 Ft Tulajdoni lap / térképmásolat lekérésének díja Takarnet rendszerből 1 000,- Ft/lekérés / 3000,- Ft/ lekérés, földhivatalból 6 250 Ft/lekérés; A hitel fedezetenként felajánlott ingatlanra történő jelzálogjogbejegyzés díja 12 600 Ft/bejegyzés. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában.

Nem THM költségek

Közjegyzői okirat becsült díja (5 millió Ft hitelösszegre) 47 204 Ft. Amennyiben a hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a bank számára nem ismert, akkor azt a THM nem foglalja magába.

Kezdeti költségek, díjak

nincs

Kamat megjegyzés

Kamatperiódus 10 éves. Kamatfelár változtatási mutató H1K10

Folyósítás, törlesztés jellemzői

A Bank a kölcsönt a hitel céljától függően egyösszegben vagy szakaszosan folyósítja. Törlesztési nap választható. A hitel visszafizetése annuitásos, az ügyfél a hitel devizanemében havonta egyenlő összeget fizet. Az annuitásos törlesztőrészlet kamatot és tőkét is tartalmaz, azonban a havonta fizetendő részletben eltérő a kamat és a tőke aránya. A törlesztőrészleten belül a futamidő elején magasabb a kamat, később pedig a tőke aránya.

Kedvezmény leírása

Aktív-kedvezmény: a hitel teljes futamidejére 0,50% kamatkedvezmény a normál kamatból. Prémium aktív-kedvezmény: a hitel teljes futamidejére 1,00% kamatkedvezmény a normál kamatból. Top prémium aktív-kedvezmény: a hitel teljes futamidejére 1,30% kamatkedvezmény a normál kamatból. Díjvisszatérítési akció: a bank a közjegyzői okirat díját (maximum 50.000 Ft mértékig) és egy ingatlan vonatkozásában az értékbecslési díjat az ügyfél, hitelszerződésében szereplő Bankszámláján a folyósítást követő 90 napon belül jóváírja a számla bemutatása esetén.

Nem pénzügyi teljesítéses módosítás

Szerződésmódosítási díj 30 000 Ft Fedezetcsere/kivonás díja 38 000 Ft + hitelbiztosítéki érték megállapítás díja.

Teljes előtörlesztés díja

Jelzálog-hitelintézet által nem refinanszírozott szerződések esetén Jelzálog-hitelintézet által refinanszírozott* szerződések esetén, amennyiben az előtörlesztés a kamatperiódus fordulókor történik (kamatperiódusonként változó kamatozású szerződéseknél) az előtörlesztett összeg 1,5%-a Jelzálog-hitelintézet által refinanszírozott* szerződések esetén, amennyiben a jelzáloghitel kamata rögzített vagy a jelzáloghitel változó kamatozású és az előtörlesztésre nem kamatperiódus fordulókor kerül sor, az előtörlesztett összeg 2%-a.
Elejére