UniCredit Bank Hungary Zrt. - UniCredit Felújítási hitel 5 éves kamatperiódussal
UniCredit Bank Hungary Zrt.

UniCredit Bank Hungary Zrt.


UniCredit Bank

UniCredit Felújítási hitel 5 éves kamatperiódussal


Hitel alap adatai

Minimum futamidő: 48 hónap
Maximum futamidő: 360 hónap
Minimum hitelösszeg: 1.000.000 Ft
Maximum hitelösszeg: 60.000.000 Ft
THM: (kereskedelmi kommunikációban szereplő) 4,48 %
Minimum kamat: 2,96 %
Maximum kamat: 4,26 %
Kamat típusa: 5 évente

Felhasználás célja

felújítás,

Konstrukció:

Lakáscélú piaci feltételű

THM

THM: Teljes hiteldíj mutató. Kölcsön- bankszámla havi zárlati díj 0,- Ft Fedezeti számla eseti átutalás díja 0.35% minimum 450 Ft (bankon belüli utalás esetén 0.325% maximum 4.000 Ft); Hitelbiztosítéki érték megállapításának díja 36 500 Ft/ingatlan. A bank akciós jelleggel a 2021.06.30- ig történő hitelkérelem befogadás esetén egy ingatlan vonatkozásában a hitelbiztosítéki érték megállapítási díját a hitel folyósítását követően visszatéríti. Műszaki felülvizsgálat díj 18 250 Ft Tulajdoni lap / térképmásolat lekérésének díja Takarnet rendszerből 1 000,- Ft/lekérés /3000,- Ft/ lekérés, földhivatalból 6 250 Ft/lekérés; A hitel fedezetenként felajánlott ingatlanra történő jelzálogjogbejegyzés díja 12 600 Ft/bejegyzés. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában.

Nem THM költségek

Közjegyzői okirat becsült díja (5 millió Ft hitelösszegre) 47 204 Ft. Amennyiben a hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a bank számára nem ismert, akkor azt a THM nem foglalja magába.

Kezdeti költségek, díjak

nincs

Kamat megjegyzés

Kamatperiódus 5 éves. Kamatfelár változtatási mutató H1K5

Folyósítás, törlesztés jellemzői

A Bank a kölcsönt egyösszegben folyósítja. Törlesztési nap választható. A hitel visszafizetése annuitásos, az ügyfél a hitel devizanemében havonta egyenlő összeget fizet. Az annuitásos törlesztőrészlet kamatot és tőkét is tartalmaz, azonban a havonta fizetendő részletben eltérő a kamat és a tőke aránya. A törlesztőrészleten belül a futamidő elején magasabb a kamat, később pedig a tőke aránya.

Kedvezmény leírása

Aktív-kedvezmény: a hitel teljes futamidejére 0,50% kamatkedvezmény a normál kamatból. Prémium aktív-kedvezmény: a hitel teljes futamidejére 1,00% kamatkedvezmény a normál kamatból. Top prémium aktív-kedvezmény: a hitel teljes futamidejére 1,30% kamatkedvezmény a normál kamatból. Díjvisszatérítési akció: a bank a közjegyzői okirat díját (maximum 50.000 Ft mértékig) és egy ingatlan vonatkozásában az értékbecslési díjat az ügyfél, hitelszerződésében szereplő Bankszámláján a folyósítást követő 90 napon belül jóváírja a számla bemutatása esetén.

Nem pénzügyi teljesítéses módosítás

Szerződésmódosítási díj 30 000 Ft Fedezetcsere/kivonás díja 38 000 Ft + hitelbiztosítéki érték megállapítás díja.

Teljes előtörlesztés díja

Jelzálog-hitelintézet által nem refinanszírozott szerződések esetén Jelzálog-hitelintézet által refinanszírozott* szerződések esetén, amennyiben az előtörlesztés a kamatperiódus fordulókor történik (kamatperiódusonként változó kamatozású szerződéseknél) az előtörlesztett összeg 1,5%-a Jelzálog-hitelintézet által refinanszírozott* szerződések esetén, amennyiben a jelzáloghitel kamata rögzített vagy a jelzáloghitel változó kamatozású és az előtörlesztésre nem kamatperiódus fordulókor kerül sor, az előtörlesztett összeg 2%-a.
Elejére