Takarékbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság - Takarék Tízes Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel
Takarékbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Takarékbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság


Takarékbank

Takarék Tízes Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel


Hitel alap adatai

Minimum futamidő: 72 hónap
Maximum futamidő: 360 hónap
Minimum hitelösszeg: 1.000.000 Ft
Maximum hitelösszeg: 100.000.000 Ft
THM: (kereskedelmi kommunikációban szereplő) 5,07 %
Minimum kamat: 3,65 %
Maximum kamat: 6,57 %
Kamat típusa: 10 évente

Felhasználás célja

Új vagy használt lakás vásárlása

Konstrukció:

Minősített, fogyasztóbarát, lakáscélú piaci feltételű

THM

THM: Teljes hiteldíj mutató. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt; a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A kereskedelmi kommunikációban szereplő THM meghatározása 5 millió forint hitelösszeg, 20 éves futamidő és 138 bp kamatkedvezmény feltételezésével történt; az alábbi járulékos szolgáltatások figyelembe vételével: Tulajdoni lap lekérdezés: 0 Ft / lekérdezés befogadáskor, lekérdezés folyósítás előtt, illetve jelzálogjog bejegyzés ellenőrzésekor. Folyósítási díj: 0 Ft. Jelzálogjog bejegyzés költsége: 12.600 Ft. Értékbecslési díj: 0 Ft. A Hitelintézetnél vezetett Takarék Lakossági Bankszámla+ számlacsomag díja havonta (e- kivonattal) 206 Ft, a törlesztőrészlet átutalásának díja 0 Ft + 0,3%, max. 6.000 Ft. A jelzáloghitelek igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

Nem THM költségek

A kölcsön folyósítását megelőzően fizetendő további költség a közjegyző részére fizetett költség. A teljes futamidő alatt az ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítással kell rendelkezni, amelynek költségét az Ügyfélnek kell fizetnie. A futamidő alatt a következő díjak kerülhetnek felszámításra: ügyintézési díj, igazolás kiállítás díja; egyéb ügyintézésre vonatkozó kérelem benyújtása esetén: 5.443 Ft. Ügyintézési díj ingatlanfedezetet érintő módosítások esetén, melyek nem járnak a kölcsön- és zálogszerződés módosításával: 24.800 Ft.

Kezdeti költségek, díjak

Folyósítási díj: 0,75%, maximum 150.000 Ft a kölcsön folyósításakor, a szerződött kölcsönösszeg után.

Kamat megjegyzés

A kölcsönt a Bank 10 éves kamatperiódussal nyújtja.

Folyósítás, törlesztés jellemzői

A kölcsön folyósítása forintban történik. A folyósítást követően az igénylés során befizetett egy ingatlan értékbecslési díját a Hitelintézet visszatéríti. A kölcsön törlesztése havonta, annuitásos törlesztéssel lehetséges a Hitelintézetnél megnyitott fizetési számláról, vagy a Hitelnyilvántartási számlára. A folyósítás egyösszegben történik.

Kedvezmény leírása

2019. április 1-től visszavonásig nem kell megfizetni a folyósítási díjat és 6.000 Ft-ig egy ingatlanra vonatkozóan a Takarnet díjat. A folyósítást követő 30 napon belül kerül visszatérítésre az első értékbecslés díja az alapfedezetre (1 lakóingatlanra) vonatkozóan. 2019. július 31. napjáig átvett kölcsönügyletek esetén átvállalásra, 2019. augusztus 01. napjától átvett kölcsönügyletek esetén visszatérítésre kerül a hitelszerződés vagy egyoldalú kötelezettségvállalást tartalmazó nyilatkozat közjegyzői okiratba foglalásának díja legfeljebb 50.000 forintos összeghatárig. A Hitelintézet a Hirdetmény szerinti kamatakciót nyújtja.

Nem pénzügyi teljesítéses módosítás

24.800 Ft

Teljes előtörlesztés díja

Az előtörlesztett összeg 1%-a, vagy bármely lakás-takarékpénztári, a lakás-takarékpénztári szerződésben rögzített összegű havi betét befizetésével a teljes vagy részleges előtörlesztés időpontjáig szerződés szerint elérhető megtakarításból, a hozzá kapcsolódó állami támogatásból és az azokra jóváírt kamatból finanszírozott teljes vagy részleges előtörlesztés annak lejáratakor díjmentes.
Elejére