Takarékbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság - Takarék Referencia Otthon Lakáshitel - ingatlancélr...
Takarékbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Takarékbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság


Takarékbank

Takarék Referencia Otthon Lakáshitel - ingatlancélra és ingatlancélú hitelkiváltásra


Hitel alap adatai

Minimum futamidő: 36 hónap
Maximum futamidő: 360 hónap
Minimum hitelösszeg: 1.000.000 Ft
Maximum hitelösszeg: 100.000.000 Ft
THM: (kereskedelmi kommunikációban szereplő) 4,84 %
Minimum kamat: 3,43 %
Maximum kamat: 5,13 %
Kamat típusa: 6 havonta

Felhasználás célja

felújítás

Konstrukció:

Lakáscélú piaci feltételű

THM

THM: Teljes hiteldíj mutató. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt; a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A kereskedelmi kommunikációban szereplő THM meghatározása 5 millió forint hitelösszeg, 20 éves futamidő és 60 bp kamatkedvezmény feltételezésével történt; az alábbi járulékos szolgáltatások figyelembe vételével: Tulajdoni lap lekérdezés: 0 Ft / lekérdezés befogadáskor, lekérdezés folyósítás előtt, illetve jelzálogjog bejegyzés ellenőrzésekor. Jelzálogjog bejegyzés költsége: 12.600 Ft. A Hitelintézetnél vezetett Takarék Lakossági Bankszámla+ számlacsomag díja havonta (e- kivonattal) 206 Ft , a törlesztőrészlet beszedésének díja: 0 Ft + 0,3%, max. 6.000 Ft. Folyósítási díj: 0 Ft, értékbecslési díj: 0 Ft. A jelzáloghitelek igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

Nem THM költségek

A kölcsön folyósítását megelőzően fizetendő további költség a közjegyző részére fizetett költség. A teljes futamidő alatt az ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítással kell rendelkezni, amelynek költségét az Ügyfélnek kell fizetnie. A futamidő alatt a következő díjak kerülhetnek felszámításra: ügyintézési díj, igazolás kiállítás díja; egyéb ügyintézésre vonatkozó kérelem benyújtása esetén: 5.443 Ft. Ügyintézési díj ingatlanfedezetet érintő módosítások esetén, melyek nem járnak a kölcsön- és zálogszerződés módosításával: 24.800 Ft.

Kezdeti költségek, díjak

Folyósítási díj: 1,00%, maximum 200.000 Ft a kölcsön folyósításakor, a szerződött kölcsönösszeg után.

Kamat megjegyzés

A Bank a báziskamat mértékét havonta egyszer rögzíti az előző hónap utolsó munkanapját megelőző második napon érvényes 6 havi BUBOR figyelembevételével. A kölcsönt a Bank 6 hónapos kamatváltoztatási gyakoriság mellett nyújtja.

Folyósítás, törlesztés jellemzői

A kölcsön folyósítása forintban történik. A folyósítást követően az igénylés során befizetett egy ingatlan értékbecslési díját a Hitelintézet visszatéríti. A kölcsön törlesztése havonta, annuitásos törlesztéssel lehetséges a Hitelintézetnél megnyitott fizetési számláról, vagy a Hitelnyilvántartási számlára. A folyósítás felújítás esetén egyrészletben, építés és bővítés esetén több részletben történik.

Kedvezmény leírása

2019. április 1-től visszavonásig nem kell megfizetni a folyósítási díjat és 6.000 Ft-ig egy ingatlanra vonatkozóan a Takarnet díjat. A folyósítást követő 30 napon belül kerül visszatérítésre az első értékbecslés díja az alapfedezetre (1 lakóingatlanra) vonatkozóan. 2019. július 31. napjáig átvett kölcsönügyletek esetén átvállalásra, 2019. augusztus 01. napjától átvett kölcsönügyletek esetén visszatérítésre kerül a hitelszerződés vagy egyoldalú kötelezettségvállalást tartalmazó nyilatkozat közjegyzői okiratba foglalásának díja legfeljebb 50.000 forintos összeghatárig. A Hitelintézet a Hirdetmény szerinti kamatakciót nyújtja.

Nem pénzügyi teljesítéses módosítás

24.800 Ft

Teljes előtörlesztés díja

Az előtörlesztett összeg 1,5 % vagy 2%-a attól függően, hogy a kamatperiódus fordulónapján történik-e az előtörlesztés, vagy hogy az ügylet a jelzáloglevéllel finanszírozott-e.
Elejére