Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság - K&H üzleti feltételű lakáshitel
Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság


Kereskedelmi és Hitelbank

K&H üzleti feltételű lakáshitel


Hitel alap adatai

Minimum futamidő: 180 hónap
Maximum futamidő: 360 hónap
Minimum hitelösszeg: 2.000.000 Ft
Maximum hitelösszeg: 100.000.000 Ft
THM: (kereskedelmi kommunikációban szereplő) 6,80 %
Minimum kamat: 4,59 %
Maximum kamat: 6,29 %
Kamat típusa: 10 évente

Felhasználás célja

lakás építés; felújítás; bővítés; korszerűsítés

Konstrukció:

Lakáscélú piaci feltételű

THM

THM: Teljes hiteldíj mutató. THM számításának feltételei részletesen a vonatkozó Hirdetményhez kapcsolódó 6a.sz. Függelékben. A kereskedelmi kommunikációban szereplő THM értéke: 5,0% - 6,8%, vagyonbiztosítással kell rendelkezni

Nem THM költségek

Közjegyzői okirat díja, hitelfedezeti életbiztosítás díja ( utóbbi, ha van).

Kezdeti költségek, díjak

szerződéskötési díj (a hitelösszeg 0,75%- a, maximum 150.000 Ft), rendelkezésre tartási díj (ki nem folyósított összeg 1,5%- a)

Kamat megjegyzés

Kamatperiódus hossza: 10 év. A kamat a kamatperióduson belül változatlan, kivéve kamatkedvezmény megvonás/nyújtás esetén. Változás kamatperiódus fordulókor H3K10 kamatváltozási mutató alapján.

Folyósítás, törlesztés jellemzői

Annuitásos törlesztés. Kamat és tőke törlesztés forintban, havonta egy összegben az ügyfél által választott napon történik.

Kedvezmény leírása

Az akció keretében visszatérítjük a közjegyzői okirat díját max 40 000,-Ft-ig, K&H kényelmi plusz számlacsomag vagy K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag esetén, és a szerződéskötéstől számított 5 évig megtartja. A további akciós kedvezményeket nyújtjuk: • elengedjük a teljes szerződéskötési díjat • visszatérítjük az értékbecslés díját egy ingatlanra vonatkozóan az első alkalommal • átvállaljuk a tulajdoni lap és amennyiben szükséges, a térképmásolat díját (ha az a TakarNet rendszerből lehívható, 1 ingatlanra vonatkozóan és maximum 2 tulajdoni lap és 1 térképmásolat esetén). •Jóváírási akcióban 100.000 forintot visszatérítünk. Részletek a Hirdetményben.

Nem pénzügyi teljesítéses módosítás

Pénzügyi teljesítéstől függetlenül a szerződésmódosítási kérelem díja 30000Ft vagy 10000 Ft, a szerződésmódosítás díja 20000Ft.Az elő/végtörlesztés nem minősül szerződésmódosításnak. Részleteket lásd a Bank honlapján elérhető hirdetményekben.

Teljes előtörlesztés díja

Végtörlesztési díj 1%. Részletesen lásd a Bank honlapján elérhető mindenkori hirdetményekben.
Elejére